Smůla

Smůla

Anotace: osud nemůžeš změnit

1. Chci osud vypadnout,
chci někam pryč,
vykopat jámu,
sehnat si rýč,
posbírat zbytky svých sil,
štěstí je vrtkavé,i kdyžs tu byl.

2. Nevěřím náhodě,osud mě ubíjí,
smůla mi v patách je
a ta mě zabíjí.
Jak v jámě lvové si teďka připadám,
jako kus mrtvoly,tobě se zpovídám.

3. Je to jak vězení,
vězení bez mříží,
vlk v rouše beránčím
co cestu ti zkříží.

4. Tu smůlu prokletou nemůžu zabít,
do lidí zakletou,
co chtějí mi škodit.
Jáma je malá,
ta smůla se mi směje,
ubívá mi sil,jen víra mě hřeje.

5. Musí být líp,prostě musí,
co jeden člověk pro štěstí zkusí,
nohy se mi třepou a je mi zima,
začarovaný to kruh,to není prima.

6. Lásko a naděje,tak vrať se mi zpět,
pro kousek štěstí obejít svět,
tak se měj a zkus to někdy příště,
slyším ten hlas z dály jako ozvěnu,
ten cizí hlas odnikud,
z neznámého hřiště.

7. Není to náhoda,
tohle je osud,
ta smůla prokletá,
ta je tu dosud.
Autor paprsek, 08.01.2010
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: vojtaz
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a do hajzlu.

17.01.2010 18:07:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí