Zimní sny

Zimní sny

Anotace: pro slečnu Hanny, snad aby věděla, že taky sním a hystericky lapám po dechu, v očích slzy posměchu

Vozit se na skluzavce smíchu
Hrát si s tvými vlasy
Jako vítr co je rozfoukává do všech světových stran
Stejně bezděky jako fouká dolů listí
Abych se jím mohla brodit
A připadat si jako v listovém království
Které mi může vzít jen a jen zima

Jenže s podzimem odešla i touha hrát si
S čímkoliv
Kromě melancholických příběhů za mými víčky
Co dopadají dobře snad jen v kýčovitých příbězích
Ale ne v pohádkách od Andersena

Potácím se v oparu bezpráví
Kde mými jedinými partnery jsou chlad a samota s červenými líci od mrazu
Zmrzlé prsty choulím do kožených rukavic
Půjčených od jednotek SS zbylých v rohu místnosti
Mého dobrovolného vězení
Dokud mě nezachrání můj princ

Sníh
Autor její alter ego, 08.01.2010
Přečteno 295x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, zelená víla, Lukáš Rymeš, Bíša, 6thSun, Holis, labuť, enigman, Mbonita, stmivani.na.lepsi.casy, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*krásná, vážně!*
:)

08.01.2010 19:01:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí