Brambor

Brambor

Anotace: hlíza?

Jsem shnilý brambor
a srůstám se zemí.
Bez větších trampot.
Jsem hnojivo zeleni.


Snad krásný kvítek
svou silou podpořím!

Nebo kupu smítek
plevelem přetvořím?


Kdejaký kořínek
najde si mé zbytky.
Nebude rozdíl hovínek,
bramboru a blitky...
Autor tooc, 08.01.2010
Přečteno 439x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, 6thSun, labuť, Zefi, CORONATION, Romana Šamanka Ladyloba, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí