Proměny

Proměny

Anotace: ..

Sbírka: Kolem citů

Všechno je jinak
nechápu okolní dění
nechápu sebe tebe
a čas co pospíchá
nebo se vláčí

Člověk s rýmou co nekýchá
ale stěžuje si kterak
jej bolavá duše tlačí
černé nebe
plačící střeva lásky

Nechápu sníh co skáče
tiše na oblázky
a řeku která proudí
pod ledem
nechápu proč mě
přitahuje tvoje přítomnost

Proč naše cesty bloudí
a jsi na mé jenom host
kolik poutníku
má žízeň po vodě
jež srdce rozkvétá

Kolik je pavouků ve sprše
proč není tu odveta
a kolik hasičů
běhá po střeše
mého vzplálého srdce
kolik jich je na dohodě

Kdo z nich uhasí prudce
spalovnu mých myšlenek
proč v mém těle
rozpaluješ plamének
jenž se rozhořívá směle

Kam zmizí svět
když tě vidím před sebou
proč tvá slova
mě nikdy nezebou
a okolo neexistuje náhle nic

Proč když tě vidím znova
chci víc a víc..?
Autor Lioness, 08.01.2010
Přečteno 376x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, Zefi, Bíša, 6thSun, labuť, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až se znovu narodím, budu požárníkem. ST!

08.01.2010 23:12:00 | Zasr. romantik

Hodně věcí nechápeme, tyto proměny jsou hezky napsané.

08.01.2010 21:16:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí