Zrazená

Zrazená

Anotace: kdysi jsem to složila na část hudby od Britney, Everytime... tehdy jsem neuměla moc anglicky a chtěla jsem si tu písničku zpívat...

Noc je zlá,
den však horší,
Postrádám
tvoji duši...

Dřív's mi říkal:
"Jsi má jediná"
dnes už však vím,
že to lež byla.

Já tě nechci znát,
slova tvý jsou zlý,
už mě nemáš rád,
jsi jak prokletý...

Máš rád jinou, jakto?

Oknem do bytu
slunce prosvítá,
mě se nechce vstát,
jsem jak zabitá

Jak se stydím za to!

Včera's mi říkal:
"Mám tě strašně rád..."
dnes bys mě nechal
už jen naříkat...

Jsi zas s jinou, zlato...

Já vím,
časy jsou jiný...
Ústa mý
v hříšný změněný...

Sny mý vysněný
jsou promarněný,
řeči milostný,
dávno přežitý...

Jsi zas s jinou, jak to?
Autor tmavovlaska93, 08.01.2010
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Bíša, Oťas, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí