Ztracená hvězdička

Ztracená hvězdička

Anotace: jednou jsem ji našla...a zdá se mi že na chvilku mi zhasla..ZASE..

tak jak jednou jsem hvězdičku,
na cestě nalezla,
s ní jsem do tepla zalezla,
cítila jsem naději a víru,
měla jsem najednou ohromnou sílu,
a teď?
cítím jak uvadá ta slibná víra,
hvězdička blýskavá,
zbyla jen díra,
ticho do noci volá a volá,
já na nebe koukám se z dola,
a naděje umírá...
nechci brát hvězdičky těm co jsem je darovala,
byla by to podlost,
pak bych si nadávala,
vyhrabu se ze snění a bláznovství,
najdu si znovu hvězdičku pro dětství...
vrátím se o pár roků zpět,
dívat se budu do dětských let,
vyrůstat budu znovu a znovu,
ztrácet budu zase hlavu...
a pak stane se ze mne opět žena,
co byla zaslíbena,
narodí se mi dítě,
řekneme mu bububu čert sní tě...
a já se budu usmívat,
a hřát si svoji hvězdičku,
co držet si budu v ruce,
celou cestu...a už ji nepustím!
NIKDY!
Autor jarkaj, 04.12.2005
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkná...,jupí.

24.04.2006 15:32:00 | WhiteShadow

hezké velmi hezké, ale nezapomeň, že i ztráta toho,co je ti nejcenější, někdo najde a přivlastní si...a starat se bude do té doby,než stratí jej a najde nový...

05.12.2005 10:24:00 | Inies

každou hvězdičku,kterou ztratíš,někdo najde...

04.12.2005 16:57:00 | mexico

Já na tvých sevřu své dlaně a budu s tebou držet odhodlaně.

04.12.2005 15:07:00 | takova

Až ji příště najdeš nepouštěj ji!!:) I když blýskavost a napohled hezký obal může být jiný než si myslíš=)

04.12.2005 12:54:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí