Správná volba

Správná volba

Anotace: ironicky o sebevraždě a o lidech, kteří si neváží života

Posadit se na koleje?
Uvázat si smyčku?
Po práškách se snadno bleje
Snad zapálit svíčku?

Třeba od ní všechno chytne
A kouřem se udusíš
V dutém tichu cosi vzlykne
O něco se pokusíš

Žiletkou si pustíš žilou
Utopíš se v řece
Umlčíš svou duši shnilou
Není proč žít přece

Plyn moc smrdí
Pušku nemáš
Metro drtí
To si nedáš

Skočit z okna?
Nejseš blázen?
Na chodníku mokrá skvrna
Nebo rovnou krve bazén

Co si zvolit?
Máš si vybrat?
Tramvají se nechat skolit?
Kdo tě bude potom sbírat?

Jestli nechceš lidi nasrat
Života si užívej
Musíš se s ním umět poprat
Nejseš tady jedinej
Autor Ape.in, 09.01.2010
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super! Fakt ironické a perfektně napsané. Snad si to někde vezme k srdci. ST! :)

09.01.2010 23:15:00 | Anne Leyyd

:D:D Dobrý, po dlouhé době jsem se zasmála, je to moc hezky a hlavně pravdivě napsaný:)

09.01.2010 01:55:00 | Janika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí