Cesta

Cesta

Anotace: *** je jednoduché se ztratit, ale těžší je se najít

Cesto, cestičko,
kam se ubíráš,
tolika zatáčkami mě vedeš.
Čekám na tvůj klidný úsek
abych si odpočinula
od života bláta.

Nemám strach, že se umažu,
jen jsem zapoměla na ten pocit, býti čistá.

To mě ale neodradí od mé poutě.
Stále jdu, nehledím na pohodlí.
Tenhle život si utvářím sama,
musím riskovat, když je třeba.

Jsem v pohotovosti
jako telefon na hasiče,
jsem žhavá jako písek pouště,
jsem sopka, co musí chrlit lávu.
Jsem všechno, co v životě mám,
proto si pouť životem
tak užívám.
Autor devcatko z jetele, 09.01.2010
Přečteno 256x
Tipy 19
Poslední tipující: jerabina, Oťas, susana načeva, hašlerka, Holis, Psavec, Paulín, harmony, Mbonita, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, jen užívej
a na ostatní se nedívej.

09.01.2010 18:34:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí