Hádanka

Hádanka

Anotace: trošku slabší dílo :D

Položím Ti jednoduchou hádanku,
Snad ji rychle uhodneš.
O tom jakou chci žít pohádku,
Bez přemýšlení prokoukneš.

Jen jedna kapka postačí,
Jen jeden pohled prozradí.
Dlouhý život na to nestačí,
Ale každý rád Ti poradí.

Snad položím Ti otázku,
O tom co vidíš v očích mých.
Můj život visí na vlásku,
Když vidím to i v očích tvých.

Jen jedno slovo postačí,
Stále se opakuje jako zaseknutá páska.
Avšak žádné jiné nestačí,
To slovo je pouhá láska..
Autor Sarinka318, 09.01.2010
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí