Srdce zrodilo se

Srdce zrodilo se

Anotace: ***

Tak jako každý za sto let
při modrém kouři z cigaret.
Píši dopis nebo vyznání
Hlavně bez chyb, bez lhaní
O mé touze bezmezné,
o srdci co nerezne.
Neboť je to ušlechtilý kov
Ukut v noci z písní sov
Těch strážců květenství a porostů
V hojném kraji řek, bez mostů
Tam se jejich domov nalézá
A kov tento, snů, je syntéza
sbit k sobě rezavými hřebíky
bezcílně jak dveře bez kliky
Jak bylo psáno stalo se…
Srdce zrodilo se v pralese
Autor Edmond Kadad, 09.01.2010
Přečteno 221x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Viva La Roma, Alien.v.v.s., Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je moc krásná st. :)

09.01.2010 16:26:00 | Alien.v.v.s.

Mňamky,moc mi šmakuje:-)Líbí se mi,moc!

09.01.2010 16:25:00 | susana načeva

Stip!

09.01.2010 14:53:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí