Epos o Hrdinovy část první

Epos o Hrdinovy část první

Anotace: Stěžejní dílo neexistujícího existenciálního směru - pornofašismu. Největší sračka co si můžete přečíst. A odejdete poznamenáni. Podhoubím jsou http://mrtvy-miminka.blog.cz ... .. . obsahuje 4 části a kratičký epilog

Sbírka: Epos o Hrdinovy

V dály třpyt světla zahlédl jsem
přes mé tělo bouře valí se
Čekám na smrt, už si pro mě jde
Už je blízko, cítím ji až v kostech
Když hle, něco zváštního jeví se
Bájný hrdina, spasený svatou krví
Boží vrah a znásilnitel Panny Marie
Satanovo dítě, které spasí mě

Černý závoj vlasů halí jeho tvář
Pyča vytetovaná na čele leskne se
V ruce býčí penis místo zbraně
Srdce rvoucí hlas směje se
Hejno much kolem poletuje
Jako kolem hovna čerstvého
Sem tam hřmotné krknutí ozve se
Láhev chcanek v ruce svírá

Když hle - vyskytl se problém
Hloupý Medyking na mě obrací svou zbraň
"Zemři Humusáku, pod hordou tukové vrstvy mé"
Nevím co dělat, mysl mi poletuje volně po světě
THC stále účinkuje, hněv mi do hlavy stoupá
Už se blíží, svůj bachor vystrkuje
Strach a úzkost pokouší se o mě
Je se mnou amen, bůh, ten zmrd mi nepomůže

Však hle, Satan mi dobro přeje
Jeho potomek trapně se směje
Stojí nad zhrzeným Medykingem
Býčím penisem tvrdé rány zasazuje
Když hle, Medyking vzchopil se z posledního
Zákeřný tukový útok zasáhl ho
Medyking dodělal, Hrdina padá k zemi
Zdrcen, tukový útok neočekávajíc

Býčí penis beru do rukou
Zacpu hubu Hrdinovu
Zemřel hrdinně, s býčím penisem v hubě
Aby ochránil velkého Humuse
Ten se stal vládcem světa
Bohatým bral, chudým nic nedal
Zemřel nenáviděný, byl to ničitel
Byl to humus
Autor humus, 09.01.2010
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí