Bylo to

Bylo to

Anotace: ...tam...

Je to v ....li, je to v ....li, je to v ....li.
Víte o tom? Věděli jste o tom?
Však náhle, co se děje?
NĚCO se tam děje.
Bylo to hluboko, teď to leze ven.
Kéž by, tak pojď,
pojď se podívat na ten slunný den.
Nebylo mi nic (možná bylo)
a je mi líp.
Co teď na to říc?
Snad jen bylo to v ....li, bylo to v ....li, bylo to tam.
Autor Suntha, 09.01.2010
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí