Ohňostroj II

Ohňostroj II

Anotace: ...

občas tě hledám - v oblacích a tak
ráno vstanu a prohledám kapsy
chtěl bych-

lístek dopis suchou kytku něco
něco

mezitím píšu lístky jen já tobě
hrbatým doleva písmem tužkama
od co-mě-milovala
plechová krabička někdo fetuje někdo šňupe tabák
mám v ní tužky
od co-mě-milovala

jenže ty jsem měl už když vybuchl měsíc
nikdy jsem s nima nic nenakreslil a
máloco napsal
prvně tenkrát když mi měsíc vybuchl v lebce
zářil tak že to bylo až slyšet

něco se mi zdá ráno vstanu
z tváře vyloupu šrapnely kousky
jeho záře
po těch snech mi dycky píská v uších
kolem to voní střelným prachem
Autor Bůchví..., 09.01.2010
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: dream in emptiness, Churry, malá čarodejnice wiggová netopýrková, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí