Chvíle všeho...

Chvíle všeho...

Anotace: hmmm, volná vázanka...

Sbírka: Minulé zítřky

Jako můra nad ohněm,
spálí si jednou svá křídla,
která potom potečou,
v nekonečných řekách barev,
a budou cítit…
Smrt
Děs
a Strach…

Budeme i my vnímat,
našima mokrýma očima,
které po kapkách vytékají,
z důlků spolu s našimi sny.

Dávno všechno uletělo,
a svíčka zůstala sama,
vosk se roztéká a mizí,
a plamen kreslí stíny…
Do očí…
Všech!
Autor Manstein, 09.01.2010
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Aurelius, DIDADA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm...
hmhmhm...

10.01.2010 21:12:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí