Jak voní vánoce

Jak voní vánoce

Anotace: Vánoční pro děti

Sbírka: Říkánky

JAK VONÍ VÁNOCE

Vánoce voní mydlinkami,
čerstvým vzduchem a čistotou.
Ten velký úklid je už známý,
celý byt voní novotou.

Vánoce voní rozinkami,
ořechy, cukrem, vanilkou.
Cukroví zdobené hvězdičkami
jsme pekli spolu s maminkou.

Vánoce voní zimním lesem
a jablíčky a jehličím.
Pod stromek svoje dárky nesem.
Jsou z lásky, našim nejbližším.
Autor cekelina, 04.12.2005
Přečteno 1170x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ze tvých básniček by byla hezká knížka :)

04.11.2009 18:17:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí