nespavost

nespavost

Anotace: ..nemůžu usnout a tak si říkám ..

Co jsem doposud dokázal?
Nic, a lásku...tu lásku
nepoznal

Miluju umění!
A umím milovat!
Tak co moje ztvárnění?
Musím se tě znovu ptát?

Podívám se na tvůj úsměv
zaujal mne, opravdu!
Pociťuju vůči sobě hněv,
Nepovedlo se spojení ze západu.

Motýlek co krom mě zazpíval,
kolem dokola létá.
Kdopak to prožíval?!
Copak tohle je Vendeta?!

Hluboko uvnitř, hledám odpovědi,
jako střízlivý veterán na cestě.
Kdy jsem v tom byl naposledy?
Tak co Amoři? Kde jste?
Autor Tvůj kamarád Kodein, 10.01.2010
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: PPetrushka, fialová, Bíša, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první trojverší..

10.01.2010 18:15:00 | fialová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí