Válka duší dnů zesnulých

Válka duší dnů zesnulých

Anotace: Není,co bych dodala..láska,mír je mnohem víc než všechny války světa.

Sbírka: Drozdovská recese

Život utíká bezstarostným bezvětřím,
nadechujíc se z plných plic..
Hledá útěchu v dnech minulých,
ale touží cítit mnohem víc….

Cigareta se blíží ke sklonku života,
je to občas k smíchu a pak k pláči.
Trochu jako příběh Dona Quijota
s těmi bláznivými potulnými rváči.

Vojáci bláhoví, nechte už bojů!
Svět patří všem a my patříme všemu,
tak zanechte boje,jděte už domů
tam,kde plane láska v rodinném krbu.
Autor Dullsinea, 10.01.2010
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Čoki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí