Jako blázen

Jako blázen

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

Pavučinky osudu
se proplétají
s tvými
šikovnými prsty
které se mě dotýkají
a moje nahé tělo
lačně čeká ...
když mi šeptáš
jak hezké
by to dnes bylo
Když mi šeptáš
že stydět se,
je směšné...
směju se
jako blázen
co se tenkrát
sebral a odešel
...
Autor TedelyBear, 10.01.2010
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Marupiara, Kapka, Marfuša, v.hercik, al-pacino, Květka Š., nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí