Básníkova mršina

Básníkova mršina

Anotace: ...

Rozechvělou špičkou pera
mi přejížděl
po nahém těle
a psal básně.

Způsobil rozkoš i bolest,
když přidělal si nožem
další čárku
na zeď.

Po nehybných žebrech
stekla krev
a pak líbal mě
už bez dechu.

Napříč pláčem
mě svlékl
jako desítky jiných,
které si skládal do veršů.
Autor Norah Szankot, 10.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Che, zoufalá realita.. Ale není to špatná báseň.

10.01.2010 14:42:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí