Kaleidoskop

Kaleidoskop

Anotace: obrázky

Sbírka: Básně třetí noci

jeden pohled, okamžik
jedna chvilka, jeden čas,
a osudy se mění,
a my osudům napospas.

Jeden pohled, obrazce,
nepostřehnutelné v nás.
život, sen, skutečnost,
smyčka a provaz

Jeden pohled, a nic víc,
jak do kaleidoskopu,
tak i do srdce stačí,
abys pochopil, co se v něm zračí.
Autor Alfie, 10.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí