Narodilo se dítě

Narodilo se dítě

Anotace: necítím se na to, abych to dopsal... snad ani nemůžu, já ne...

narodilo se dítě
a bylo jenom kusem masa
ampliónem nepochopených tužeb
naštvaným řevem nevyplněných přání

narodilo se dítě
matka nosila na krku křížek
a měla holou lebku vlasy jí vadily v pohybu
odkládala dítě
hlásnou troubu toužící ústa

a otec dítě zalíval jak kytku
slanými střepy A dítě rostlo
do krásy
a první slovo bylo kurva
aspoň že umí říkat r

a jeho kroky vrzaly po parketách v prázdným
bytě
a jeho myšlenky skřípaly o myšlenky jiných
lidí
a jeho postel byla jako mraky tichá když se miloval
s nikým

žilo dítě i když mu to tak občas nepřišlo
cítil se šedým smutným tlampačem ve stádě duhových ovcí
řvaly nadšením

(...)
Autor Bůchví..., 10.01.2010
Přečteno 348x
Tipy 13
Poslední tipující: Xsi, dream in emptiness, yourqueen, B.a.r.b.a.r, Holis, Kubino 2, Churry, Javorinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé myšlenky a svérázný text!

10.01.2010 18:30:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí