--Pavoučí princezna--

--Pavoučí princezna--

Anotace: --i vám se to může stát--

Procházíš temnými uličkami,
Na vlasech stříbřité rampouchy,
Malými botami s mašličkami
Zaháníš pavouky,
Co na tělo chtějí si vlézt,
Jen pár kroků se svézt.
Však nedají si pokoj
A chtějí výš a výš,
Do srdce ti zajít,
Tam vytvořit si skrýš.

Začínáš utíkat a třást se,
Rampouchy ti rostou
z prstů, nohou,
a tak ptáš se,
jak tohle skončí,
ledoví i hmat,
dochází i na oči.

Pavoukům bylo přáno,
Jeden po druhém tě obklopit,
Do věčného života ledu potopit.
Stala se z tebe pavoučí princezna,
Co už strach z pavouků nezná.

Spojila jsi se se svým strachem
a proměnila jej v jedno tělo,
s jedním pachem.
Autor Stepbystep, 10.01.2010
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angel.michelle, Kubino 2, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí