Dopis

Dopis

Anotace: prosba Lordu Byronovi

Ctěný pane
Já chtěla bych vás prosit
ač nehodna jsem toho,
zda věnoval by jste mi
jen trochu času svého.

Čtu vaše skvělé verše
půvabné a plné něhy,
jindy zas žalostné a drsné
jak řeky Styx jsou břehy,
já nadšena jsem vámi
pro vaše verše žiji,
mé srdce bije jen
pro vaší poezii.

Doufám proto,
že mou prosbu vyslyšíte,
a velmi brzy,
že mne navštívíte.
Přijďte prosím ke mně
v kteroukoliv dobu,
už teď vám velmi vděčná
za pomoc i radu.

S díky vaše ctitelka.
Autor stravla, 10.01.2010
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: Pevya, Juraj Hrom, jedam, NikitaNikaT., susana načeva, Psavec, hašlerka, Jarka, Bíša, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(:
-st

15.01.2010 10:51:00 | Juraj Hrom

Moc milé, tak upřímné. ST!

12.01.2010 19:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí