Přiznávám se!

Přiznávám se!

Anotace: ...z promarněných chvil...

Přiznávám všechny ty promarněné noci,
tančit a bavit se byl jediný cíl.
Po letech flámů sedím bez pomoci
a piju si svůj hořký díl.

Přiznávám prospané dny-po poledni jsi vstával,
to ještě měli jsme pár promile...
s ničím sis hlavu nelámal,
a teď přemýšlíš o vině.

Přiznávám promrhané chvíle klidu,
pohoda....relax....jazz....dýmka míru.

Přiznávám zvrácenost a disbalanci oné doby!
Přiznávám se! ....zbylo mi jen "KDYBY.."
Autor Dekadence, 10.01.2010
Přečteno 418x
Tipy 12
Poslední tipující: jiljovský, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, jaroslava anna, zelená víla, danav, ziriant, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není čeho litovat....jsou horší věci.

19.05.2010 16:10:00 | jiljovský

Tolik sebe mrskání? ale i tak jsem dala T.Velice se mi líbila myšlenka

11.01.2010 18:44:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí