noční vzpomínka

noční vzpomínka

Anotace: .

uzřeli jsme mládí
s plechovkou u kina
a skákali do křoví
měli se rádi

ted nocí bdím
a hledám hledám
svůj dnešní stín
kde netuším, bdím

a vzpomínky se smějou
zpětně že nesedáváme
s plechovkou u kina
a do křoví neskáčem

bylo to fajn
ne nebylo to jen
dotklo se mě štěstí
že můžu nocí bdít
Autor humus, 11.01.2010
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má atmosféru, je pravdivá - pěkné -.

15.01.2010 18:30:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí