Proč je to tak těžké

Proč je to tak těžké

Anotace: o tom jak je těžké si některé věci odpustit...

Sbírka: Naděje

Myšlenka zmatená
zvolna mě napadá
nebude jediná
bude jich moc...
proč jsem tak zoufalá
proč jsem tak zklamaná
když jsem moc dobře věděla
co to se mnou udělá
a stejně jsem podlehla
...
proč je tak těžké
připustit si..
zoufale držím
v dlaních hlavu
měl jsi tolik šancí
a přesto žádnou snahu
proč je to tak těžké
odpustit si...
...
Autor TedelyBear, 11.01.2010
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Marupiara, Mbonita, sveřep, Květka Š., Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí