-bez názvu-

-bez názvu-

Anotace: ...nevim nevim...napsal sem to bez názvu

Proklesti si cestu strmým
___svahem
Kloužeš a omastek z nebe
__snáší Bůh
Nasloucháš souboji
__a slyšíš stroj
Opracoval čísi duši
__a tělo shodil na okraj
____obrubníku kde teď krváci
Složíš poklony sobě rovnému
___za to že tě snesl
______z hor když se hustý
________déšť snesl
____________k zemi
Předržíš silnou touhu
___vyrob smyčku a utáhni s ní
_____to co šeřilo halu tvoji
________hlavu sloni troubí
Kymácíš se na úzkém stromu
__pod sebou
_____šest pater máš
_______cesta dolů vede
________ale ochrnul jsi
__________vznášíš se ve vzduchu
_A pírko unáší vítr v jarním
____závanu odlétá k jihu
______kde spatří něhu
_________kterou ty už nespatříš
Autor Jan D., 04.12.2005
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí