Neumím být jiná - nestačím ti taková?

Neumím být jiná - nestačím ti taková?

Anotace: Nezlob se prosím že to jinak neumím :(

Neumím mlčet,
neumím se kát.
Občas musím ječet
a vlasy si rvát.

Ublížit a zničit.
To mi může jít.
Co mám ale dělat?
Nechci o tebe přijít.

Možná že to jinak neumím.
Často sama sobě málo rozumím.
-nežádám tvé pochopení
to pro mě opravdu není.

Jen se na mě nezlob prosím.
Vím, že nos nahoru nosím.
Jsem hold holka taková.
Ale křehká! Bláhová.
Autor Lady Celebrian, 11.01.2010
Přečteno 469x
Tipy 12
Poslední tipující: 4LJFilip, Modrý Anděl, kleopatra.sedma, páááááááá, Bíša, Jestřáb ml., Analisieren
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jo, tak tohle znám. Jsme si podobné.

17.01.2010 22:59:00 | kleopatra.sedma

http://liter.cz/Basne/270872-view.aspx ;)

11.01.2010 11:47:00 | Analisieren

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí