...Pro Moniku !

...Pro Moniku !

Anotace: Leckdy bychom i ledacos opustili...ztratili... nebýt strachu...obavy... že to někdo druhý...jiný zvedne .

...Pro Moniku !

K čemu je mi prozření...
...kam se podělo...?
Když stojím tváří v tvář bytosti...
...jež součástí je...
...stále mne.........................!
...a ještě toho druhého
Když zjevuješ se...
...a on mi leze do postele...
...bych rád řek něco HRUBÉHO !
Když cítím pach cizích úst...
...a jeho potu...
...VRAŽDIL bych !...mám ZLOST !...
...co jiného...
Komu však přát více lásku...
...Tobě přece...
...atˇmá ho hodně dlouhého !
Autor wsax7, 04.12.2005
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Juuu, parádní dílko, a na velikosti záleží, co si budeme nalhávat :o)

10.12.2005 19:24:00 | michala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí