koťátko s mašlí

koťátko s mašlí

Anotace: je to nedotahnutý, cejtim to..ale začátek se mi líbí..

už neexistuju
a není co oplakávat
protože za rohem je roztomilé
koťátko s mašlí,
v kleci,
cizí ruka sahá skrz mříže
nevrací se
následuje střih, po kterém
všichni vidí
že klec je prázdná
Bukowski
by řekl, že to byla
pěkně zkurvená náhoda,
protože osud je blbost
co si vymyslely ženský,
aby měly čim trápit chlapy
a asi má pravdu
svět neni dobrej
rukou se snažim dotknout mraků
nějak odehnat tmu
mezitím poslouchám pohádku


abych se aspoň před spaním přesvědčila,
že svět neni až tak špatnej.
Autor mattoni.uz.neni, 11.01.2010
Přečteno 269x
Tipy 12
Poslední tipující: Daisy.., Lady L, Holis, enigman, 6thSun, Bíša, ewon, labuť, Zefi, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

máš zajímavé pohled, ještě máš co říci

17.01.2010 20:25:00 | Lady L

je fajn...

12.01.2010 11:31:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí