Hnědozlatá

Hnědozlatá

Anotace: hnědozlatá

Hnědozlatá je barvou stesku,
když slza kápne na polštář.
Hnědozlatá je barvou oprýskaného lesku,
co bylo,co myslela si, že už znáš.

Hnědozlatá voní hlínou,
spadaným listím na zemi,
rámem obrazu nad vitrínou,
co hraje všemi barvami.

Hnědozlatá je barva květů,
co vítr svým dechem rozchvíval,
bloudil lesem cizích bědů
-pak už se radši nedíval.
Autor Merin, 11.01.2010
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí