Má víra v hamižnost

Má víra v hamižnost

Anotace: ***

Zhýčkanost sobě přisuzuje nejlepší vlastnosti
a jiných, při té příležitosti, pohrdavě přehlíží.
Dělá tak s pýchou, sobě vlastní, s hrdostí, beze cti.
Krásu a smyslnost ubohostí rozklíží

Nejlepší ze sebe vydává když bije o mříže strachem
tedy připíjím… dodávám zoufalým dechem:
Já, já, já hodnotný člověk jsem!
(Tak hodnotím se směšně sám.)
Otupen spíš vinou než vínem,
Svým dílem pohrdám!
Autor Edmond Kadad, 11.01.2010
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, slečna.závist, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí