Pro Barborku

Pro Barborku

Anotace: Pro jednu slečnu s kterou běžím "maraton"

Běžíš tmou
pomalu utíkáš
nenacházíš cestu stále hledáš

Běžím za tebou
pomalu utíkám
dlouhou cestu ještě k tobě mám

Běžíme spolu
ale teď každý sám
dostihnu tě někdy sebe se ptám

Běžím osudem
jsi na řadě
já hrál
ještě pořád můžu nikdo neprohrál

Běžíme
bojím se
ale začínám se smát
směju se víc a přestávám se bát

Víc než znát tě
na dosah tělo mít
blíží se to
už nemusím snít

Běžíme spolu
jsme blíž a blíž
Uspěli jsme oba a je tu finiš..

Už neběžíme my
teď život nám běží

..naše těla spolu leží..
Autor Tomáš Stuchlík, 12.01.2010
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí