Modlitba

Modlitba

Anotace: ***

Bůh žehnej, špatné poezii
a mrzkým ubožákům jako jsem já.
Co v historii víc škod natropili
než užitku jak se zdá.

Žehnej opilcům, té směti trapnosti,
naší/vaší zoufalé existence.
Těm co mají nízkou cenu víc než dosti
a užívají si už jen dekadence

Všem těm, a ne jiným, patří svět,
aspoň na okamžik opojení,
kdy smočí svůj suchý ret
v tekuté pravdě zapomnění.
Autor Edmond Kadad, 12.01.2010
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Viva La Roma, Alien.v.v.s., Bíša, Shaamot., WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale ty nejsi ubožák :)

14.01.2010 16:43:00 | Alien.v.v.s.

st

12.01.2010 18:48:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí