stanice v cíli Smrt

stanice v cíli Smrt

Anotace: kudy dál?

přemýšlím a rozhoduji se
jak bych se rozhodnout měl
čím budu
mezi kým a
kým třeba i s kým
shniju


možností je spousty
stačí si jen vybrat
jak je to snadné
zvolit si kolej
svou
prohnilou

rozhodnout bych se měl
abych mohl vystartovat
k cíli stanice Smrt
kde jednou za čas
odpadnu jako listí ze
stromů
Autor humus, 12.01.2010
Přečteno 247x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

existenciální :)

14.01.2010 17:29:00 | černý motýl tmy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí