Sněhulačka

Sněhulačka

Anotace: sama

Sněhová hora
vyrostla na dvorku
sáňkuje Honzík
vidím i Viktorku.

Dovádí vesele
v tom bílém peří
maminka už volá
z domovních dveří.

Mokří až po uši
domů však nechtějí
sněhulačku malou
pod okny stavějí.

Urputná práce však
veselá nálada
kdy jedna na druhou
koule se ukládá.

Konečně stojí
metličkou zamává
na spaní zmrzlé
jim pusy rozdává.

Nakoukne okýnkem
jež vdechli jí život spí
to bílé stvoření
si svůj tajný sen sní.
Autor Čoki, 12.01.2010
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: zelená víla, labuť, Kapka, WAYWARD, susana načeva, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano.I to je pěkňoučký...

12.01.2010 17:14:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí