Realita

Realita

Anotace: ...

Až jednou přijde realita
Ta to tě srazí do kolen
Co zničí tvoje ideály
A ukradne ti z křídel pel
Pak nebudeš motýl
Co si v klidu lítá
Budeš ten co každý nový den proklíná
Tvůj život ti bude připadat jako prázdná dolina
Budeš se dívat z vrchu na tu spoušť
Vše ti bude připadat jako poušť
Nedovedeš si ani představit co provedeš
Jenom zase na start se od cíle propadneš
Nebudeš mít nikoho
Kdo by padal s tebou
Budeš se snažit zůstat sám sebou
Snad ti to bude něco platné
Až ti zničí tvoje sny zlaté
Budeš litovat toho všeho
Co si spravit nemohl
Snad si budeš moct pomoct
A snad to pak někam dotáhneš
Opasek si trošku utáhneš
A pak se smutkem svážeš
To bude realita připrav se na bolest
Nebudeš už rarita
Budeš jen pitomec.
Žij jak srdce káže,tím ses řídil
Ale stačilo abys párkrát mozek použil
Do roka a do dne ti dojde
Že takhle už to dál nejde
Ztracené ideály, ztracené mládí
Zatracené umírání kde jste kamarádi
Nikdo tě už neuslyší
Budeš tam na druhé straně
Kde budou tě žrát myši.
Samotu vidíš jako nejlepší řešení
Až pak budeš umírat
Na svoje školní lásky budeš vzpomínat
Co tě odmítali, co tě pomlouvali
Budeš proklínat ty kteří ti chuť do života vzali
Místo srdce ti kamen dali
Vítej v městě industrialy
Takhle sis to nepředstavoval
Pořád sis říkal : proč já bych čerta na zeď maloval
Proč bych mel zapomenout na ty co sem miloval
Ale musíš jinak to nejde
Bez nich ti bude lepe a vše špatné tě přejde
Nevíš v jakou chvíli to bude
Nevíš zda budeš připraven
Ale realita už klepe na dveře
Asi už chce abys šel za ni ven
To co ti je nejmilejší si vem
Ať už to bude hmotné či ne
A doufej, že ti to nějak pomůže
Srdce už se na další odpor nezmůže
Jen si vzpomeň na ty rty růžové
Hned zaplaví tě slzy
Ale na umírání je ještě moc brzy
Po tváři stékají ti slzy
Hlavou ti běží různé myšlenky
Díváš se na oči té stařenky
Co se k tobě blíží s kosou
Už ani nevíš kam tě nohy nesou
Nemáš strach ze smrti
Spíše z umírání
Když vidíš tu starou paní
Jen slyšíš jak se za tebou kosti třesou
Najednou slyšíš švih, náhle ztrácíš cit
Už nepotřebuješ dýchat, ani mluvit,
Dokonce už ani lásku cítit, srdce přestává ti bušit
Opouští tě teplo, tuhne krev z žilách
Možná tě najdou dnes, možná zítra
Každopádně na tebe čeká rakev bílá,
Na náhrobku nápis: Byla s nim hlína.
Autor JohnyD., 12.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: annuska, jakubisko, ewon, Slup, larissa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

@annuska (25.3.2010 20:01)
ooo, děkuji za lichotku...:-[

25.03.2010 21:58:00 | JohnyD.

jak já tě uctívám.... píšeš nádherně x)

25.03.2010 20:01:00 | annuska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí