KDYŽ V OZVĚNĚ SE STÍNY TOULAJÍ

KDYŽ V OZVĚNĚ SE STÍNY TOULAJÍ

Anotace: když se toulájí........

Když v ozvěně se stíny toulájí
jsou hloupě střízlivé
jen ticho to už poznájí
jen nejsou mrtvé,ale ani živé
Nikdo to nechápe,ani já ne
co příjde,co nastane
to ticho bloudí v křídlech rváčů
jen ten smutek zítra opláču
Když v srdcích jen přistane,
tak se změní,zázrak nastane,
když v ozvěnách se stíny loudají
KDYŽ V OZVĚNĚ SE POZNAJÍ
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.01.2010
Přečteno 310x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Holis, mamina, Churry, P.P.S., labuť, mademoiselle secret, Bíša, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-st

15.01.2010 12:11:00 | Juraj Hrom

...poznají se a vracejí...
***
Jiří senior

12.01.2010 21:25:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí