Nejhorší ze všeho

Nejhorší ze všeho

Anotace: ...jsou trpaslíci. Jenže to není pravda.

Nejhorší je ten špendlík vraženej do oka
že prej tam musí bejt aby člověk viděl
ta malá černá tečka přímo v prostředku Říkaj mi že Špendlík?
Ale já ho cejtim
zasunutej do sklenice mýho oka
když nemůžu usnout přemejšlím kdo ho tam dal

Matka mi říká že Ne a Otec se na mě dívá Na debila

Nejhorší je ta krev Je
naředěná žlutá a hnusná
když kape z nosu z uší vypadá jak létem rozteklý máslo co
nejspíš bylo pořádně žluklý

Nejhorší je ten třas Víš Vidíš přece moje
ruce
Co neudržej ani flašku aby mě nepoplivaly
mý starý ruce vrásčitý a šrámovatý jak dědskej ksicht
mi sypou na klín vychladlej popel

Nejhorší jsou rána Studená rána
se klepu a kůži mám vrásčitou Kůži na rukou na nohou Kůži na čele
Pod peřinou Pak vyvětrám vyženu sen
Opláchnu špendlík
Rozproudím máslo
Utřesu k snídani hrbatej krajíc (ta šiška začíná bejt zelená abyste věděli)

Nejhorší ze všeho jsem---
Autor Bůchví..., 12.01.2010
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: l'âme, Xsi, dream in emptiness, B.a.r.b.a.r, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...není to moje parketa,ale trojí přečtení ST

12.01.2010 21:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí