Nesnaž se mě změnit

Nesnaž se mě změnit

Anotace: Taky vás pořád někdo kritizuje?

Neustále na mě kritizuješ
Věci pro mě vlastní.
Říkáš, že se mám změnit.
Říkáš mi, jak mám žít.
Ale napadlo tě vůbec někdy,
Že potom už to nebudu já?
Autor Ape.in, 12.01.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí