pro ní...

pro ní...

Anotace: poděkování...

Když nevíš kudy kam
když okolo tolik zloby
když na svou bídu jsi tu sám
když zvolil sis špatné hoby.

Pak je těžké život chválit
pak je těžké radost mít
pak chceš se od reality vzdálit
pak chtěl bys jinde a jiným být.

Jak Tobě radost udělat
jak s Tebou štěstí zdílet
jak zdravý rozum zachovat
jak nezačít ze všeho šílet.

Proč musím já tím chudým být
proč nemohu život chválit
proč o štěstí smím jen snít
proč po každé se musím spálit.


Jen díky Tobě rád tu jsem
jen s Tebou chci se smát
jen pro Tebe chci víc než sen
jen spolu to zvládnem snad.

vladyka 1 10
Autor vladyka, 12.01.2010
Přečteno 461x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, vojtaz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí