Malá děvka

Malá děvka

Anotace: ...

Vyšla si ven do deště
Šla pěkný kus po cestě
Teď postává u silnice
A čeká na statisíce

Sukýnku má krátkou
Chůzi trochu vratkou
Za vzájemnou službu
Ukojí tvou tužbu

Je panenkou na hraní
Úmysly má postranní
Nikomu se nesvěří
Na lásku už nevěří
Autor Ape.in, 12.01.2010
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Rika Akira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí