Každodenní sračka

Každodenní sračka

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Nepříjemné probuzení ranní
když tě vzbudí náhlé sraní
k hajzlu rychle utíkáš
cos to sežral naříkáš
vytlačil bys duši z těla
by sračka rychle vyletěla
rudý v xichtu jako prase
-nesnesitelné píchání v pase-
A už je to venku,
večer hurá zase do šenku
pívek sedm, rumíčků pět
na krásnější svět
Jak vepř navštívit pelech
zase zcela plech

Další rychlé probuzení
čistouňké mísy hnědé obhození
Autor Nomad, 13.01.2010
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, susana načeva, PANGÁSIUS, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí