Jsi

Jsi

Anotace: ...

Jsi jako virus co napadl má srdce
A neexistuje proti němu aktualizace
Jsi pandemie lásky
Co změnila se v nenávist

Jsi ta vedle které bych chtěl sedět
Jsi ta kterou bych chtěl v náruči držet
Jsi ta jejíž rty bych chtěl líbat
Jsi ta které bych se chtěl do očí dívat
Jsi ta jejíž dlaň bych s láskou držel
Jsi ta vedle které bych rád usínal

Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A nemůžeš s ním být
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A nemůžeš ho mít
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A maximálně o něm můžeš snít
Je to hrozný stav
Když někoho máš rád
A musíš se ho vzdát

Je to hrozně špatné
Se na první pohled zamilovat
Ale ještě horší je
Když cit není opětován
Autor JohnyD., 13.01.2010
Přečteno 312x
Tipy 13
Poslední tipující: PPetrushka, čipetka, Cassée Moteur, jakubisko, ewon, Slup, jita.1965
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně vyjádřené..:))

16.02.2010 09:36:00 | čipetka

Tak moc známé a tak moc vzdálené...

17.01.2010 21:28:00 | Cassée Moteur

hmmm, lepší krutá pravda. než život ve lži

14.01.2010 23:16:00 | JohnyD.

Je to krutá pravda ..

14.01.2010 23:11:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí