Od ochránství k (ne)chutnému jídlu

Od ochránství k (ne)chutnému jídlu

Anotace: ***

Tvým pancířem
je moje srdce
kryje tě jako
silná zeď.

Zanech hloupostí
věnuj se létání
nemožné, říkáš?
tak hleď.....
a teď vzleť.

Servírují upečené
červíčky v
kečupové omáčce
nešklib se a jez

děti v Africe trpí hladem
a mnohdy jsou vděčné
i za takového
jednoho malého červa

tak nebuď červ taky
a ukaž jak jíš

ne, nenechám
ti sežrat
ty kecy o
tom, že trpíš
obezitou

a navíc červi
mají vlákninu

a ta je zdravá
takže
dobrou chuť
Autor Tomáš Přidal, 13.01.2010
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, CRASH, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavy

18.01.2010 14:43:00 | 4LJFilip

:-)

13.01.2010 12:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí