Vyprávění

Vyprávění

Anotace: Chtěl bych vám vyprávět

Chtěl bych vám vyprávět,
o mně, o vás i o nás.
Chtěl bych vám vyprávět,
co rád mám a co honí se mi hlavou.
Chtěl bych vám vyprávět,
o pravdě, co je a není,
o rozumu, bez porozumění.

Chtěl bych vám vyprávět,
příběhů tisíce.
Chtěl bych vám vyprávět,
o hlouposti, která plyne kolem.
Chtěl bych vám vyprávět,
o jizvách na všech duších,
o děsné křeči v uších.

Chtěl bych vám vyprávět,
avšak jazyk váš se mi příčí.
Autor Satr, 13.01.2010
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Labanda, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí