Manifest

Manifest

Anotace: Pokud chcete, čtete...Pokud čtete, prosím, řekněte svůj názor...

Vy, kráso skrytá v poletním podvečeru,
Vy, kráso skrytá v půlnočním luny svitu,
Vy, kráso skrytá v tajemném lesa šeru,
Vy, kráso skrytá v mladých milenců citu.

Vy, touho ukrytá ve zlaté mince renty,
Vy, touho ukrytá v nevinnosti pannen,
Vy, touho ukrytá v řečníkovi argumenty,
Vy, touho ukrytá v modlitební „Amen“.

Vy, žalosti zarytá v podvedenou lásku,
Vy, žalosti zarytá v krutost mocných despotů,
Vy, žalosti zarytá v divadelní masku,
Vy, žalosti zarytá v konce mladých životů.
Autor Tomíno..., 13.01.2010
Přečteno 265x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Bíša, Jedůfka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

14.01.2010 23:46:00 | Bíša

zajimavé vidění

13.01.2010 23:18:00 | JuliVerus

Zajímavá, odlišná od jiných, které také patří do tvé sbírky...

13.01.2010 23:12:00 | Jedůfka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí