Svádění

Svádění

Anotace: http://farm4.static.flickr.com/3217/2871760011_63e9ce30ef_o.jpg

Ozbrojená svým šarmem
zkoušela jsi mě svádět
nahá tančila
v mých snech

nevím, proč tvou lásku odmítám

je to jen pocit
z tvého chování
chladného jak led

jsi dámou
kurvou zároveň
zničila si mé srdce

nebyl jsem však silnější
než tvé polibky
neodolal jsem lásce

již nechci poznat znovu tu lásku
kvůli které bych, jsem umřel

stojím neoholen
na starém majáků
snažím se zahlédnout
ještě svojí loď, která mi odplouvá
s mým celým majetkem

cítím se jak
Ježíš Nazaretský
mučedník svého života…
Autor Vlk v rouše, 14.01.2010
Přečteno 289x
Tipy 32
Poslední tipující: Isquieasuus, mavi, Markéta Hl., lonelymaiden, Lenullinka, Elisha, Laivindia, Holis, hašlerka, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za mě st...

15.01.2010 18:32:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí