Stereotyp

Stereotyp

Anotace: ..!..(-.-)..!..

Každý pro sebe si žije
užívá si, kouří a pije
Splachujeme svět do mísy
už to není jako kdysi
Kdy měl jeden druhého rád
a váhu mělo slovo kamarád
Sic žijeme si jako prasata
velký barák, spratek, žena prsatá
Ale k čemu nám to je
když chováme se jak stroje
práce, domů, sex
na snídani ham 'n' eggs
a tak pořád dokola
jako živá mrtvola

závěrem jen dodám,
že už na to mrdám.

Děkuji za pozornost a pakujte se jinam.
Autor Nomad, 14.01.2010
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí