Díky za každé nové ráno

Díky za každé nové ráno

Anotace: Být znovu u zrození...

Sbírka: Pel z křídel motýlích

Cáry nafialovělých mračen roztroušené po noční obloze našich tajných přání
a hroty slunečních šípů vnikající hluboko do zkamenělých duší krčících se náhrobků,
náhrobků našich včerejších lásek na hřbitově života –
a tiché , tichounké volání doznívajícího deště hluboko v korunách stromů
jakoby vybízelo nesmělé ptačí pěvce k jedinečným áriím na scéně ospalého jitra …

Mlžný opar nad hladinou jezera našeho svědomí jakoby hlídal soukromí
deštěm roztančených kruhů, zmítajících se rytmicky v utichajícím vlnění,
jež doprovází zmar a splynutí každé kapky či slzy s vodním živlem,
který očišťuje a oživuje vše zvadlé v nás.

Díky za každé nové ráno…
Autor Ladaro, 14.01.2010
Přečteno 440x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí